Diensten

Kwaliteit op maat

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in heel Nederland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Amsterdam, Rotterdam.

Onze diensten bestaan uit schilderwerken in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in schilder. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

 1. Behangen

  Behang is een van de manieren om de muren mooier te maken in uw huis. Er zijn volop verschillende soorten behang en het is mooi om uw woning te veranderen door een ander behang te gebruiken. Decoratief behang wordt veel gebruikt om een kamer een leuke uitstraling te geven. Er kan hier verschillende soorten behang voor gebruikt worden. Glasvlies wordt […]

  Bekijk dienst
 2. Glaszetten

  Glas is een ontzettend breed begrip: Het is er in alle soorten en maten en voor diverse toepassingen. Glas voor uw woning, bedrijfspand, uw schuur of op maat. Het kan allemaal.

  Bekijk dienst
 3. Houtrot herstel

  Deze pagina gaat over houtrot herstel. Houtrot ontstaat meestal op onderdorpels en hoekverbindingen en is herkenbaar aan de roestbruine kleur en de zachte structuur. De oorzaak van houtrot is de aantasting van het hout door de groei van schimmels door langdurige vochtigheid. Houtrot is te herkennen aan de volgende punten; Zacht en bruin-zwart verkleurd hout. Vochtverzadiging. Zwel en krimpeffecten. Vervorming […]

  Bekijk dienst